Nyheder fra Cambodia - Susanne og Mony skriver i september 2020

Susanne og Muny skriver:
Siden sidst I hørte fra os, er antallet af coronasmittede steget til 275 her i landet. Det er mest cambodianske emigranter, studerende samt udlændinge, der er kommet tilbage til landet, som har bragt virussen med sig. Stadig ingen corona-doedsfald.
Læs mere her.

Nyheder fra Cambodia juni 2020

Der er sket meget i vores verden siden sidst vi sendte et nyhedsbrev til jer. COVID19 har vendt op og ned paa liv og hverdage her, ligesom i andre lande. Vi foelger situationen i Danmark, og haaber at alle I som modtager dette brev er sunde og raske og har det godt. Her er alt vel. Læs mere her.

House of Care

Juli 2019

Her en lille hilsen fra House of Care, hvor vi nu er paa den anden side af året’s varme årstid. Den varme årstid var slem i år, og landet har vaeret ramt af ekstrem tørke. I perioden marts til maj var hele landet plaget af strømafbrydelser 3-4 timer hver dag, for der var ikke strøm nok til alle. Det gik naturligvis ud over vores computerundervisning for de unge, som kommer her i huset. Derfor valgte vi at købe en lille generator, så vi kunne holde undervisningen i gang. Og det er netop vores computerundervisning, som dette nyhedsbrev skal handle om.

Læs mere her